Arrangementer

Event billede
Sted: Maven - Restaurant & vinbar, Nikolaj Plads 10, København K
Dato: Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024
Tid:, kl. 11.30-23.

Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler.

Diverse
Som en del af Kål & Ko-ruten, byder Restaurant Maven indenfor til en menu, der fortolker sæsonens grøntsager med mejeriprodukter fra.

Søtofte Gårdmejeri.

Menuen bestilles direkte hos restauranten.

Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:

Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.

Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.

Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.

Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.

Facebook
Instagram

En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her

Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri

Menuen købes direkte af restauranten
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer