Arrangementer

Event billede
Sted: BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, København SV
Dato: Fredag den 16. august 2024
Tid:, kl. 18.30-22.
Pris: Entré: 295 kr Køb/bestil billet

OddVeggies pop-up på BaneGaarden.

Diverse
OddVeggies inviterer til en spektakulær langbordsmiddag under åben himmel på BaneGaarden i København.

Michael, Laura, Anne Katrine og Anna, som er kendte fra årets udgave af MasterChef og de kreative hoveder bag madbloggen og cateringfirmaet OddVeggies, har sammensat en aften, hvor de bedste elementer fra havet og haven forenes.

Inspireret af deres fælles passion for grøntsager, tilbyder de en menu med afsæt i deres mest succesfulde opskrifter fra MasterChef.

Kålen, som er det centrale tema for dette års Copenhagen Cooking Festival, vil vise sit mangfoldige potentiale i en række nyskabende og klassiske retter i 4 serveringer.

Arrangementet foregår udendørs, men hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden.

Din vært
Ni gamle trælader og mere end 1,5 hektar vild natur udgør dét, vi kalder BaneGaarden. En grøn oase, økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, vokser ideerne vildt og projekterne spirer.

Facebook
Instagram

I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer