Midlertidig lukning af Vestbads Svømmehal fortsætter 

24/09-2024

Arbejdet med at udbedre skaderne, efter en del af loftet i et omklædningsrum i Vestbad faldt ned for en uge siden, vil blive udført hurtigst muligt. 

Reparationsarbejdet afventer svar fra en rådgiver, som er blevet bedt om at vurdere den rette sikring af loftspladerne. Forventningen er, at svaret kommer inden ugens udgang, og når det foreligger, går arbejdet i gang umiddelbart efter.  

Teknologisk Institut har ligeledes undersøgt lofterne i resten af svømmebadet for at sikre, at sikkerheden, hvor der er brugt lignende loftplader, er intakt. Resultatet af undersøgelsen kan have betydning for åbningsdatoen, og så snart der foreligger mere præcis viden, vil der blive meldt en tidsplan ud.

Lukningen betyder, at mange brugere må gå forgæves. Det gælder blandt andet gæster med sæsonkort, gæster der går til babysvømning og andre betalte forløb, samt klubber og foreninger med faste svømmetider. Det vil der blive taget højde for, bl.a. ved, at sæsonkortholdere, babyhold o.l. vil blive kompenseret, og at klubberne får mulighed for at forlænge deres sæson. Det vil der blive taget nærmere stilling til, når omfanget af lukningen kendes. 

Mere præcist omfatter lukningen hele svømmehallen samt saunaer og omklædningsrum i svømmehallen. Fitness inklusive omklædning har åbent som vanligt. Wellness og fysioterapi holder også åbent, dog undtaget varmtvandsbassin samt behandling og genoptræning i vand.

Der vil løbende blive orienteret om situationen i Vestbad på Rødovre Kommunes hjemmeside og Brøndby Kommunes hjemmeside.